Jort Terwijn

Mijn naam is Jort Terwijn (1993), ik heb gestudeerd aan de conservatoria van Arnhem, Barcelona (Bachelor) en Amsterdam (master).

Tijdens- en voor het conservatorium heb ik ontzettend veel docenten gehad, welke allemaal op hun eigen manier les gaven. Deze opgedane informatie voor de instrumenten; piano en contrabas jazz/klassiek en basgitaar probeer ik op mijn eigen manier weer door te geven aan mijn leerlingen. Een instrument leren bespelen kan je op honderden manieren aanpakken en opvatten. Elke leerling is weer anders en iedereen leert op zijn eigen manier. Toch wil uiteindelijk iedereen gewoon een ding: spelen.

Dit is voor mij ook het uitgangspunt in mijn lessen en alles wat in de les gebeurt staat in het teken hiervan. Daarbij stel ik mij én de leerling steeds de vraag hoe wij dit het beste kunnen aanpakken.

Deze punten zijn hierbij belangrijk voor mij:

Een doel

Werkvormen

Plezier (!)

Inspiratie/verkennen muziek

Solfège (gehoor training)

Studeren/oefenen

Improviseren

Book nu een gratis proefles

Ons Team