Laura Dooge

Laura, geboren in 1995, is een Nederlandse jazzzangeres die studeert aan het Conservatorium van Amsterdam. Al op jonge leeftijd ontwikkelde zij haar liefde voor muziek door kinderkoren, musicallessen, piano spelen en studeren aan het Junior Jazz College Amsterdam. Op het conservatorium heeft ze de kans gekregen haar muzikale stem te vinden door in veel verschillende projecten te zingen.

Met haar jongere studenten focust Laura op het verbeteren van hun muzikale gehoor, creatief zijn en boven alles plezier hebben met verschillende soorten muziek. Voor de oudere studenten wordt het programma aangepast aan hun wensen en behoeftes, en ligt de focus op vocale techniek, tekstinterpretatie en improvisatie.