Renske van den Bongarth

Mijn naam is Renske van den Bongarth (23). Ik ben gitariste, zangeres en songwriter. In 2019 ben ik afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam (Popafdeling). Hoofdvak gitaar, bijvak zang! Naast het lesgeven ben ik erg actief bezig in het muziekveld. Maandelijks ben ik op het podium te vinden met mijn band ‘’New Bliss’’. Hier speel ik elektrisch gitaar en zing ik. Alle liedjes zijn zelfgeschreven en zijn te vinden op o.a. Spotify. De teller van het aantal streams staat inmiddels op 500.000+. Ook een leuk feitje is dat ik in 2018 in de Ziggo Dome voor 17.000 man heb gespeeld met de Amerikaanse band 30 Seconds to Mars. Op de Maandag geef ik gitaarles bij LG Guitar school (Amstelveen) aan zowel beginners al gevorderden. De gitaarlessen kunnen zowel akoestisch als elektrisch! Het belangrijkste vind ik dat mijn leerlingen een leuke tijd hebben, bezig zijn met muziek/ songs die zij tof vinden én vooruitgaan op hun instrument! 🙂

Book nu een gratis proefles

Ons Team