William Barrett

William Barrett (1994) hoorde altijd muziek in zijn ouderlijk huis als kind. Zijn moeder zong en doceerde klassiek zangles thuis en dat heeft een levenslange indruk op hem gemaakt. Op zijn zevende levensjaar startte hij met piano lessen (klassiek) en maakte de overstap naar jazz contrabas op zijn veertiende. Binnen twee jaar was hij toegelaten tot het jong talenten programma van het Conservatorium van Amsterdam, waar hij recent is afgestudeerd met een masterdiploma jazz contrabas. Als ervaren docent kan William makkelijk relateren aan verschillende studenten en oefenmethoden, zo kan hij precies aanbieden wat bij de leerling past. In de lessen is het leren van het pianospelen net zo belangrijk als het sociale aspect, op een open manier jezelf kunnen uiten en communiceren is essentieel voor een gezonde ontwikkeling. Leer met plezier de piano kennen door William Barrett op de LG Music School.

Book nu een gratis proefles

Ons Team